måndag 27 september 2010

Kladdkaka är alltid gott!

Kladdkaka är alltid gott... Om den lossnar från botten förstås : D



Ugn: 175
Recept:

2 ägg (vispa inte)
3 dl socker
1,5 dl vetemjöl 
125 g margarin/ flytande margarin 1, 25 dl 
3 msk kakao
½ tsk salt
½ bakpulver
1 tsk vanilj socker

Pyntning:
pyntgele
silverkulor

Gör så här:
 Sätt på ugnen.Ta fram en bunke. Blanda ner alla ingredienser i  bunken
Smöra en form rejält. Sätt in i ugnen 30 - 50 min.


När den är klar så tar du fram pyntgelen och gör ett hjärta eller en ring eller något annat
sedan lägger du silver kulor på en efter en. KLART
(Källa: Mamma)


// Julia

3 kommentarer:

  1. Vad påhittig du är och så fin kladdkakan blev med garnering. Det var ett bra tips. Vi här på Rodergatan är imponerade också av hela bloggen. Det hade vi inte kunnat göra om.

    SvaraRadera